Hoe wissel ik tussen PDF- en Tekstmodus

VERSCHILLENDE LEESMOGELIJKHEDEN BESCHIKBAAR IN DE APP

• PDF weergave > Op deze manier zie je het tijdschrift zoals hij ook gedrukt is. Dit is de standaard weergave.
  • Tekstmodus > Deze modus lijkt op een Word-document met afbeeldingen. Deze modus geeft je de optie om de tekst groter of kleiner te maken en te kiezen tussen dag- en nachtmodus. Dit is makkelijker als je bijvoorbeeld op je mobiel leest

Wisselen tussen PDF- en tekstweergave

• Open een tijdschrift
  • Tijdens het wisselen van bladzijde, als een artikel pop-up verschijnt (, indien ingeschakeld), geeft dit aan dat TEKST-modus beschikbaar is voor dit artikel. Druk op de pop-up om te wisselen naar TEKST-modus (dit kan aan- en uitgezet worden in je voorkeuren)

OF

• Open een tijdschrift
  • Selecteer een pagina met tenminste één artikel (dus niet enkel afbeeldingen of advertenties)
  • Druk één keer op de pagina om de opties zichtbaar te maken
  • Selecteer de pics_sanoma-19.png optie om het artikel in Tekstmodus te openen

NOTITIES

Tekstweergave is alleen mogelijk op pagina's met artikelen