Hoe gebruik ik bladwijzers

OM BLADWIJZERS AAN TE MAKEN VOOR ATIKELEN

• Open een tijdschrift
  • Ga naar het artikel waarvoor je een bladwijzer wilt aanmaken
  • Druk één keer op de pagina om de opties te tonen
  • Druk op zen_android__-05.png, het icoon zal blauw worden en een bladwijzer aanmaken voor het artikel. (als er meer dan 1 artikel op de pagina staat, zal je gevraagd worden te kiezen voor welk artikel je een bladwijzer wilt aanmaken)

OM EEN BLADWIJZER TE VERWIJDEREN

• Open een tijdschrift
  • Ga naar het artikel met de bladwijzer
  • Druk één keer op de pagina om de opties te tonen
  • Druk op zen_android___copy_5.png, het icoon zal grijs worden en de bladwijzer verwijderen

OM BLADWIJZERS TE BEKIJKEN EN WIJZIGEN VANUIT LEZEN

• Go to Read > select Bookmarks > A list of bookmarks will be displayed showing the Publication, Issue, Article and Page. Group by has the option to display by Month or Title
  • Druk op de bladwijzer om er direct naartoe te gaan

OF

• Tap on zen_android_Artboard_14_copy_26.png and select zen_android_Artboard_57.png
  • Druk opzen_android_Artboard_14_copy_15.pngom de bladwijzer te verwijderen
  • Zodra je bevestigd dat je het wilt verwijderen, zal de bladwijzer verwijderd worden

NOTITIES

• Het is alleen mogelijk bladwijzers aan te maken voor artikelen, niet voor advertenties
  • By selecting zen_android_Artboard_61.png. It is possible to sort bookmarks by Bookmark Date or Title A-Z