Hoe gebruik ik de PDF modus?

Om van pagina te wisselen klik je op de pijlen op je scherm. Je kunt ook de pijltjes toetsen op je toetsenbord gebruiken of swipen op mobiele apparaten (om een pagina voor- of achteruit te gaan)

Inhoudsopgave toont en linkt naar artikelen in deze editie

Toont het tijdschrift in miniaturen en laat je gemakkelijk bladeren

Bladwijzer aanmaken voor het artikel

Toon tijdschriften in volledige pagina

Om volledige pagina te verlaten

Wissel naar Tekstmodus

Kies hoe ver je wilt inzoomen of dubbelklik op een willekeurig plek van de pagina. Hiermee zoom je 3x in op dat specifieke gedeelte. Als je weer dubbelklikt zoom je weer uit naar de volledige pagina. Daarnaast is het ook mogelijk te scrollen met je muis, of op een mobiele apparaat, door 2 vingers naar elkaar toe of van elkaar af te bewegen.

Om de dubbele pagina te printen (i.v.m. copyright is het niet mogelijk meer dan een dubbele pagina printen)

Ga terug naar de bibliotheek