Hoe gebruik ik de Tekstmodus?

Om van pagina naar pagina te gaan, klik op de NEXT of PREVIOUS, of op de naam van het artikel (om een pagina voor- of achteruit te gaan).

Inhoudsopgave met "In deze editie" inclusief hyperlinks naar desbetreffende artikelen

Overslaan naar pagina met miniaturen van de inhoud van het tijdschrift.

Bladwijzer aanmaken voor het artikel

Toon volledige pagina

Om volledige pagina af te sluiten

Wissel naar PDF modus

Verander de tekstgrootte (2 opties beschikbaar)

Wissel naar Nachtmodus (het scherm zal een zwarte achtergrond met witte tekst hebben)

Wissel naar dagmodus (het scherm zal een witte achtergrond met zwarte tekst hebben)

Bekijk afbeeldingsgalerij