Klantenservice: Hoe contact met ons op te nemen

Raadpleeg de veelgestelde vragen voor antwoorden over de meest voorkomende onderwerpen:

• Druk op Meer > Klantenservice > Hulp & Veelgestelde vragen
  • Zoek of bekijk de meest relevante categorie

Je kunt ook contact met ons opnemen via Zinio.com > Chat ondersteuning is beschikbaar van maandag t/m vrijdag vanaf 09:00 t/m 17:00. De chat knop zal niet getoond worden als alle medewerkers bezet zijn. We raden aan de chat vanaf een PC of Mac te gebruiken in plaats van een mobiel apparaat.