Klantenservice: Hoe contact met ons op te nemen

Raadpleeg de veelgestelde vragen voor antwoorden over de meest voorkomende onderwerpen:

• Druk op Account > Klantenservice > Hulp & Veelgestelde vragen
  • Zoek of bekijk de meest relevante categorie

Als je het antwoord niet kunt vinden:

• Om contact op te nemen met de klantenservice, druk op Account> Klantenservice > Hulp & veelgestelde vragen
  • Druk op het contact opnemen icoon pics_zinio4_android_contact.png
  • Beschrijf de situatie bij Beschrijving en druk op het Verzenden icoon pics_zinio4_android_send.png

Je kunt ook contact met ons opnemen via Zinio.com > Chat ondersteuning is beschikbaar van maandag t/m vrijdag vanaf 09:00 t/m 17:00. De chat knop zal niet getoond worden als alle medewerkers bezet zijn. We raden aan de chat vanaf een PC of Mac te gebruiken in plaats van een mobiel apparaat.