Klantenservice: Hoe contact met ons op te nemen

Raadpleeg de veelgestelde vragen voor antwoorden op de meeste voorkomende vragen.

• Tap on Account > Support > Help & FAQs
  • Zoek of bekijk de meest relevante categorie

Als je het antwoord niet kunt vinden:

• For support tap on Account > Support > Help & FAQs
  • Tap on the contact us icon pics_zinio4_android_contact.png
  • Add the information on Description and tap on Send icon zen_android_Artboard_14_copy_17.png

Je kunt ook contact met ons opnemen via Zinio.com > Chat ondersteuning is beschikbaar van maandag t/m vrijdag vanaf 09:00 t/m 17:00. De chat knop zal niet getoond worden als alle medewerkers bezet zijn. We raden aan de chat vanaf een PC of Mac te gebruiken in plaats van een mobiel apparaat.