Instellingen: Hoe beheer ik mijn voorkeuren

Om je voorkeuren te beheren in de app

• Selecteer Account> Instellingen > Voorkeuren
  • Filter aan of uit
    • Enkel downloaden via mobiel netwerk > Indien deze optie aan staat download de app ook als er geen Wi-Fi verbinding is. Als deze optie uit staat download de app enkel wanneer er Wi-Fi verbinding is.
    • Artikelen pop-up > indien deze optie aan staat, krijg je een popup dat de Tekstmodus beschikbaar is.
    • Miniatuur navigatie > indien deze optie aan staat, zal tijdschrift in miniaturen beschikbaar zijn voor gemakkelijke navigatie