Hoe beheer ik betaalmethodes?

OM EEN NIEUWE CREDITCARD TOE TE VOEGEN

• Ga naar profile_white.png>Account Instellingen>Betalingsgegevens> Voeg een betaalmethode toe
  • Selecteer >credit- of debitcard
  • Vul de betaalmethode en facturatiegegevens in
  • Klik op opslaan

OM EEN PAYPAL ACCOUNT TOE TE VOEGEN

• Ga naar profile_white.png>Account Instellingen>Betalingsgegevens
  • Selecteer >PayPal> klik op icons-03.png> en je zult doorgestuurd worden naar PayPal's website
  • Voer je Paypal e-mailadres en wachtwoord in en log in
  • Accepteer de Paypal voorwaarden > je wordt teruggestuurd naar de app
  • Vul de facturatiegegevens in
  • Klik op opslaan

OM BETALINGSGEGEVENS TE WIJZIGEN

• Ga naar profile_white.png>Account Instellingen>Betalingsgegevens
  • Druk op wijzigen
  • Maak de gewenste wijzigingen en druk op Opslaan

OM EEN BETAALMETHODE TE VERWIJDEREN

• Zorg dat alle abonnementen niet automatisch vernieuwen
  • Ga naar profile_white.png>AccountInstellingen>Betaalgegevens
  • Druk op verwijderen
  • Bevestig het verzoek