Hoe gebruik ik bladwijzers?

OM BLADWIJZERS AAN TE MAKEN VOOR ATIKELEN

• Open een tijdschrift
  • Ga naar het artikel waarvoor je een bladwijzer wilt aanmaken
  • Druk één keer op de pagina om de opties te tonen
  • Druk op zen_ios___copy_6.png, het icoon zal blauw worden en een bladwijzer aanmaken voor het artikel. (als er meer dan 1 artikel op de pagina staat, zal je gevraagd worden te kiezen voor welk artikel je een bladwijzer wilt aanmaken)

OM EEN BLADWIJZER TE VERWIJDEREN

• Open een tijdschrift
  • Ga naar het artikel met de bladwijzer
  • Druk één keer op de pagina om de opties te tonen
  • Druk op zen_ios___copy_5.png, het icoon zal grijs worden en de bladwijzer verwijderen

OM BLADWIJZERS TE BEKIJKEN EN WIJZIGEN VANUIT LEZEN

• Ga naar Lezen > selecteer Bladwijzers > Een lijst met bladwijzers wordt weergegeven met het Tijdschrift, de Editie, het Artikel en de Pagina. Sorteer op biedt de optie om te sorteren op Maand of Naam
  • Druk op de bladwijzer om er direct naartoe te gaan

OF

• Druk op zen_ios_Artboard_64_copy.png en selecteer zen_ios_Artboard_14_copy.png
  • Druk op zen_ios_Artboard_14_copy_15.png om de bladwijzer te verwijderen
  • Zodra je bevestigd dat je het wilt verwijderen, zal de bladwijzer verwijderd worden