Instellingen: hoe beheer ik mijn voorkeuren?

Om je voorkeuren te beheren

• Selecteer Account>Instellingen>Voorkeuren
  • Filter aan of uit
    • Download via mobiel netwerk > wanneer dit aan staat kan het apparaat ook mobiele netwerken gebruiken om te downloaden. Wanneer dit uit staat kan het apparaat enkel beschikbare WiFi netwerken gebruiken.
    • Toon miniaturen in de Reader> wanneer dit aan staat is een balk met miniaturen van de pagina's beschikbaar waarmee je snel kunt bladeren
    • Toon artikel pop-up in de Reader > wanneer dit aanstaat, zal een pop-up verschijnen bij artikelen dat de Tekstmodus beschikbaar is
    • Open de Reader > Druk erop om de standaard leesmodus te veranderen naar PDF modus of Tekstmodus