Hoe een abonnement te stapelen (Koop een nieuw abonnement voor de huidige verloopt)

Android/iOS: Het is momenteel niet mogelijk abonnementen te stapelen. Als je een abonnement wilt stapelen (een nieuw abonnement kopen voor de huidige verloopt), koop dan het nieuwe abonnement dan alsjeblieft op zinio.com. We verwachten dat dit binnen enkele maanden ook in de Android App beschikbaar zal zijn.

Zinio.com: Het is mogelijk een aobnnement te kopen en vervolgens het abonnement nogmaals te kopen (enkel voor abonnementen, niet voor losse edities).