Ik kan geen tijdschrift openen

De nieuwe ZINIO Android app heeft een verbeterde browse- en leeservaring voor duizenden tijdschriften vanuit de hele wereld. Echter, omdat de app op nieuwe technologie is gelanceerd, kunnen lezers bepaalde limitaties ervaren.

In de huidige versie zullen nieuwe aankopen in de Android app niet beschikbaar zijn op Zinio.com en iOS. Echter, alle aankopen op Zinio.com en iOS zullen ook beschikbaar zijn in de Android app.

Nieuwe gebruikers die in de Android app registeren zullen niet op Zinio.com of iOS kunnen inloggen met hun account. We werken er hard aan om dit in toekomstige versies op te lossen.