Ik kan mijn bladwijzers van vorige Android app versies niet bekijken

De nieuwe ZINIO Android app heeft een verbeterde browse- en leeservaring voor duizenden tijdschriften vanuit de hele wereld. Echter, omdat de app op nieuwe technologie is gelanceerd, kunnen lezers bepaalde limitaties ervaren.

Bladwijzers van eerdere Android versies zullen niet overgezet worden bij het upgraden naar de nieuwe ZINIO Android app.

Het spijt ons voor het eventuele ongemak dat dit veroorzaakt.