Edities die in vorige app versies gedownload zijn, zijn niet gedownload in de nieuwe Android app.

De nieuwe ZINIO Android app heeft een verbeterde browse- en leeservaring voor duizenden tijdschriften vanuit de hele wereld. Echter, omdat de app op nieuwe technologie is gelanceerd, kunnen lezers bepaalde limitaties ervaren.

Tijdschriften die gedownload zijn in vorige app versies zullen opnieuw gedownload moeten worden na het upgraden naar de nieuwe ZINIO Android app.

Het spijt ons voor het eventuele ongemak dat dit veroorzaakt en raden aan om de upgrade te doen wanneer je een Wi-Fi verbinding hebt en tijd om je tijdschriften opnieuw te downloaden.