Instellingen: Hoe herstel ik mijn iTunes aankopen?

Als je je apparaat naar fabrieksinstellingen hersteld is het mogelijk je aankopen via iTunes gast aankopen te herstellen. Om dit te doen:

• Check eerst of je ingelogd bent met het juiste account en dat je met dit Apple ID een tijdschrift hebt gekocht
  • In the app go to Account > Preferences > Restore iTunes Purchases
  • Tap Restore
  • Zodra het klaar is, ga je naarLezen, waar je je tijdschriften zou moeten kunnen Downloaden
  • Als dit niet het geval is, sluit dan alsjeblieft de app en start deze opnieuw om er zeker van te zijn dat het Lezenmenu de laatste info weergeeft.

Let op: gast aankopen kunnen niet naar een neiuw apparaat worden hersteld. Voor alle aankopen die via een account zijn gemaakt kun je simpelweg inloggen in je account.