Tijdschriften met schrijfrichting van rechts naar links

De nieuwe ZINIO Android app heeft een verbeterde browse- en leeservaring voor duizenden tijdschriften vanuit de hele wereld. Echter, omdat de app op nieuwe technologie is gelanceerd, kunnen lezers bepaalde limitaties ervaren.

Tijdschriften met schrijfrichting van rechts naar links werken wellicht niet optimaal op onze nieuwe Zinio Android app, welke standaard alle tijdschriften van links naar rechts toont. Als tijdelijke oplossing voor gebruikers die dit niet comfortabel vinden raden we aan de nieuwe versie van de app te verwijderen en de oude Android app te downloaden via APK door (clicking hier) te klikken. (Let erop dat je deze link direct klikt vanaf je Android apparaat.)

Ons team werkt hard aan een oplossing voor deze situatie in de komende versie.

Nogmaals bedankt voor je begrip.