Android restricties op tijdschriften voor volwassenen

Zinio houd zich aan de richtljinen van Google om onze app beschikbaar te hebben in Google Play. Een van die richtlijnen is dat apps geen inhoud met een "R" classificatie mogen bevatten (deze classificatie wordt gegeven voor inhoud zoals geweld, naaktheid voor seksuele doeleinden en drugs).

Tijdschriften voor volwassenen (naaktheid) kunnen gekocht en gelezen worden via www.zinio.com op een laptop of desktop.

Je kunt bekijken welke tijdschriften beschikbaar zijn voor je apparaat door naar www.zinio.com te gaan en te zoeken naar de titel. Elk tijdschrift vermeldt op welke platformen je het kunt lezen.