Hoe installeer ik de Zinio Reader 5 (offline)?

Installeer de Zinio Reader 5 om offline van je tijdschriften te genieten op PC of Mac:

PC Windows

• Ga naar https://www-prd-web.zinio.com/ZR5
  • Selecteer en download de juiste versie: 32-bit of 64-bit
  • Ga naar je Downloads map
  • Open het bestand ZinioReader5_1.0.1_win32.msi of ZinioReader5_1.0.1_win64.msi
  • Selecteer Uitvoeren om de software te installeren
  • Open de Zinio Reader 5 vanaf het Start Menu
  • Accepteer de waarschuwing
  • Log in of maak een account aan
  • Druk op "start met lezen" om het pop-up bericht te sluiten
  • Begin met het genieten van je tijdschriften door ze te downloaden en lezen

Mac OS

• Ga naar https://www-prd-web.zinio.com/ZR5
  • Selecteer en download de Mac versie
  • Open de Downloads map vanaf Dock of Finder
  • Dubbelklik op het ZinioReader5_1.0.1.dmg bestand om het te openen
  • Sleep het Zinio Reader 5 icoon in je Applicaties map
  • Ga naar Applicaties en open Zinio Reader 5
  • Accepteer de waarschuwing
  • Log in of maak een account aan
  • Druk op "start met lezen" om het pop-up bericht te sluiten
  • Begin met het genieten van je tijdschriften door ze te downloaden en lezen

Let op: de ZR5 Offline is een BETA versie waarvoor verdere updates in de nabije toekomst verwacht worden. We raden je aan enkel je recente tijdschriften te downloaden en niet je gehele bibliotheek.